Storsäljare

Adidas Essentials Clrdo Vindjacka Herr Kungsblått Röda Adidas Essentials...
SEK535.24  SEK424.73
Adidas Essentials Pullover Hoodie Herr Röda Khaki Kungsblått Adidas Essentials...
SEK509.77  SEK407.82
Adidas '74 Catalog Photo Tee Herr Vita Adidas '74 Catalog...
SEK212.37  SEK169.98
Adidas Ace 16.1 Primeknit Firm Ground Stövlar Dam Svarta Vita Gula Adidas Ace 16.1...
SEK1,699.21  SEK1,359.42

Frakt & Retur


Frakt

Internationella Beställningar Vi använder International Express Mail Service för alla internationella leveranser. Vi ansvarar för fraktkostnader. I allmänhet kommer produkterna att skickas 2-3 dagar efter mottagen beställning. Vänta ca 5-7 dagar från avsändandet.

Indragningar

Om du vill annullera din beställning, vänligen maila oss omedelbart. 4% avbokningsavgift. De flesta beställningar skickas inom 1-2 dagar från orderdatum. Beställningar levereras kan inte avbrytas. Avkastning i den osannolika händelsen av fabrikationsfel, som skulle ersätta / reparera produkterna utan kostnad för kunden. Returnera en vara, skicka ett e-postmeddelande för att berätta varför. Sedan ge honom instruktioner. Produkten måste returneras inom 7 dagar efter mottagandet - oanvända och innehåller alla originalförpackning och etiketter. Vi kommer att kreditera ditt ursprungliga betalningsmetod, med undantag för åter strumpa / bearbetning 20% ​​avgift. Alla fraktkostnader i samband med återlämnande av egendom är ansvarig för konsumenten.

Utbyten

För att ändra en produkt, vänligen skicka ett e-postmeddelande för att berätta varför. Sedan ge honom instruktioner. Varor kan bytas inom 7 dagar från dagen för mottagandet, så länge de används och i ursprungligt skick med alla originalförpackning och etiketter. När de återvänder ett objekt för ett utbyte, se till att ditt namn, adress, telefonnummer och instruktioner tydligt. Alla fraktkostnader i samband med utbyte av varor är ansvarig för konsumenten.

tillbaka
Copyright © 2019 www.uglpunkten.se. Powered by Adidas